------------------------------------------------------------------------------------

Atelier ABC

Albracht Beautiful Creations

------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Kleuradvies voor kleding en make-up

Het Colours For You kleuradvies gaat uit van 4 seizoenen : lente, zomer, herfst en winter. Hierin komen koele, warme, lichte, donkere, gedempte, diepe en heldere kleuren voor. Rood, blauw, groen, geel en violet komen in alle 4 seizoenen voor, maar dan wel met de juiste menging en helderheid van de kleur.

Hoe werkt dat dan? De ondertoon van de huid (d.w.z. de niet zichtbare pigmenten die in de huid aanwezig zijn) en de kleur van je ogen en haar bepalen, waarom een kleur iemand wel of niet staat. 

Belang van goede kleuren
De juiste kleuren zullen het gezicht iets extra’s geven, ondersteunen de natuurlijke huidskleur en doen de ogen spreken en oneffenheden vallen minder op. De juiste kleuren zullen je persoonlijkheid en uitstraling extra ondersteunen.
De ‘foute’ kleuren maken de huid onrustig, eventuele oneffenheden (pukkeltjes en rimpeltjes) vallen meer op. De huid kan vaal of grauw lijken of de huid kan erg bleek worden door een verkeerde kleur. Kringen onder de ogen zullen meer accent krijgen. Het gezicht kan naar beneden lijken te zakken en daardoor vermoeid of oud(er) lijken. Het is moeilijk om je dat voor te stellen, maar des te duidelijker om het achter de spiegel zelf te zien.

Persoonlijke kleurenwaaier
Na afloop krijg je een persoonlijke kleurwaaier mee. Dit helpt bij het winkelen. Je ‘durft’ kleuren te kopen zonder aarzeling, omdat je al overtuigd bent hoe mooi deze je staan. Het scheelt ook veel tijd, omdat je veel kledingrekken zo voorbij kunt lopen, recht op je doel af. Ook als je zelf kleding naait, is het natuurlijk heel handig bij het kopen van stoffen. In de grotere stoffenwinkels kun je m.b.v. je kleurwaaier heel gemakkelijk de juiste kleur rode of blauwe stof kopen, omdat deze vaak op kleur gesorteerd liggen. Ook accessoires en schoenen kun je geheel op jouw seizoen afstemmen, zodat alles met elkaar gecombineerd kan worden.

Wat kost een kleuradvies?
Een kleuradvies duurt ongeveer 2 uur en kost € 99,-- per persoon. Het is heel leuk om samen met een zus, vriendin of collega te doen, want dan zie je ook de ander in de spiegel i.p.v. jouw eigen bekende gezicht. Het lijkt misschien een heel bedrag, maar koop eens een ‘verkeerd’ jasje of koop een dure stof in een ‘foute’ kleur, en reken al de uren die je er aan hebt gewerkt, dan heb je het zo verdiend. 

 

Kleuradvies               €   99,-- p.p.

Stijladvies                  € 125,-- p.p.

Kleur -en Stijladvies € 199,--  p.p.

Make-up advies        €   35,--  p.p.

Groepsadvies            In overleg.